17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV (solda) ve 22. TKG üyesi NAİB HASANOV (sağda) 2019 yılı Ekim ayının ilk haftasında başkent Bakü'de "Gavali" adlı kuruyemiş, kahve, şekerleme ve çikolata ürünleri mağazalarının ikinci şubesini açmanın mutluluğunu paylaştı.

2018 yılı Aralık ayı ortalarında başkent Bakü'de  hizmete açılan ilk Gavali Mağazası ile ilgili olarak TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Bakü'de açılan ikinci Gavali mağazasına ait farklı fotoğraflara  TKG facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.  

17. TKG üyesii RAMİL ALİYEV ve 22. TKG üyesi NAİB HASANOV  Özbekistan'dan 17. TKG Üyesi ULUGBEK HOLMATOV ile ortaklık kurarak, Gavali Mağazası'nın Taşkent şubesinin açılışını 2019 yılı Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirmişti. 

TKG web sayfasında yayınlanan Taşkent mağazası açılış haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.   

17. TKG programı katılımcısı değerli arkadaşlarımız RAMİL ALİYEV  ile 22. TKG programı üyesi NAİB HASANOV'u  kutluyor, başarılar ve bereketli kazançlar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Boorsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMIL ALIYEV  (soldan 3.) Türkiye’den temin ettiği kuru meyve, kuruyemiş çerez vb ürünler  ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve  Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da  resmi temsilcisi olan şirketin sahibii ve üst düzey yetkilisidir. İpek Yolu Girişimciliğin Kalkınmasına Destek Birliği üyesidir. 

22. TKG programı katılımcısı NAİB HASANOV  (sağdan 3.) Gavali Group Gıda Dış Tic. Ltd. Şti. şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Kuru-yemiş, kuru meyve ve şekerleme, çikolata sektöründe toptan ve perakende ticaret yapmaktadır. Şirketin Bakü’de iki adet, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te ise 1 adet satış mağazası bulunmaktadır.