21. TKG programı katılımcısı AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM (sol başta) 15. TKG üyesi ve  İran-Türkiye Ortak Ticaret Odası Başkanı MEHRDAD SAADAT DEHGHAN (soldan 2.) ile  1 Ekim Salı günü İran'ın başkenti Tahran'da tanıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  İran'dan katılan AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM Horasan kökenlidir. Avşar Türküdür. Uluslararası fuar ve sergiler düzenleyen, ticari heyetler oluşturan, dış ticaret konularında danışmanlık hizmeti veren, ayrıca  çelik ürünleri, gıda ve tarım ürünleri ticareti yapan, turizm konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD İran,  İran-Türkiye Ortak Odası,  İran Ticaret, Sanayi ve  Madenler ve Tarım Odası ile İran Kooperatif Odası üyesidir.

İran-Türkiye Orak Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı görevine seçilen MEHRDAD SAADAT DEHGHAN arkadaşımızı kutluyor ve  başarılar diliyoruz.  Ülkelerimizi arasındaki ticaret hacminin gelişmesi için çaba göstereceğine inanıyoruz.

TOBB tarafından  Ankara, İstanbul, Gaziantep ve Malatya'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  İran'dan katılan MEHRDAD SAADAT DEHGHAN Petrol ürünleri alanında faaliyette bulunan, madeni yağ üretimi ve ticareti yapan şirketin sahibi ve üst düzey yönecticisidir.  Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası, İran Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası üyesidir. Ayrıca Petrol & Kimyasal Ürünler İhracatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.