TOBB tarafından düzenlenen 12. TKG programına Ukrayna'dan katılan YULİYA KUCHMA (sağ başta), 18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA'nın (soldan 2) kız arkadaşları içinTürkiye'nin güney sahillerinde Muğla ilinin Gökova Körfezinde düzenlediği Mavi Yolculuk gezisine katılmaktan çok memnun oldu.

ALİNA POTAPOVA  (sağdan 2.)düzenlediği Mavi  Yolcukuk kapsamında arkadaşlarını Marmaris, Dalaman ve Göcek sahillerinde gezdirdi.

12. TKG programına  Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan YULİYA KUCHMA (sağ başta) danışmanlık ve tercüme şirketi sahibidir.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi YULİYA KUCHMA Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosluğunda Kültür Ataşesi olarak görev yapan eşi ve çocukları ile birlikte Haziran 2011-Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul'da yaşadı.

ALİNA POTAPOVA (sağ başta) ve YULİYA KUCHMA (soldan 2.) arkadaşları ile birlikte tekne turu sırasında Fethiye ilçesinin Göcek Koyunda da mola verdi.

18. TKG üyesi ALİNA POTAPOVA kaptanlık eğiitm sürecini tamamladıktan sonra yaşamına yepyeni bri kariyer eklemiş oldu. Zamanının önemli bir bölümünü denizlerde geçirmeye başlayan arkadaşımız bir süredir İstanbul'da  yaşamaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'nın başkenti Kiev'den katılan ALİNA POTAPOVA (sol başta) programa aktıldığı sırada kamu ile ilişkilerde danışmanlık hizmeti ve sözlü ve yazılı tercüme hizmetleri sunan şirket sahibidir. Ayrıca ailesi ile birlikte  portal üzerinden toptan ve perakende otomotiv yedek parça ticaretini yürütmekteydi.

Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programı katılımcısı Yuliya KUCHMA tercüme ve danışmanlık hizmetleri sunan şirket sahibidir.