5. TKG programına Afganistan temsilcisi olarak katılan ZARİF RAHMETOĞLU (soldan 2.) Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı olarak, Ekonomi Kulübü'nü temsilen,13 Haziran 2017 tarihinde Bosna Hersek Ankara Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek, Büyükelçi BAKİR SADOVİÇ'e işbirliği önerilerini sundu. 

Ziyarete ait farklı fotoğraflara Ekonomi Kulubü'nün facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak münmkündür.

ZARİF RAHMETOĞLU  Türkmenistan Ankara Büyükelçiliği'ni 9 Haziran 2017 tarihinde ziyaret ederek, Büyükelçi İŞANKULU AMANLYEV'e Ekonomi Kulübünün faaliyetleri hakkında bilgi sundu ve işbirliği önerdi. 

Ziyarete ait farklı fotoğraflara ulaşmak için  bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

5. TKG programına Romanya'nın Köstence şehrindne katılan NURTEN MAHMUDİ (sol başta) hayat boyu eğitimin önemine inanmakta, her fırsatta kendini geliştirecek, donanımını artıracak programlara katılmaktadır.

NURTEN MAHMUDİ Ulusal Opera ve Bale binasında gerçekleşen diploma töreninde arkadaşları ile duygulu anlar paylaştı.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı NURTEN MAHMUDİ (sol başta) Türk çocuklarına ve gençlerine Türkçe dersi vermekte, Türk kültürünü korumak ve güçlendirmek için gerçekleştirilen  kültürel ve soyal faaliyetlere destek olmakta, folklor gruplarını çalıştırmaktadır. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir.

5. TKG üyesi FEUZİ İSMAİL (sol başta) 17 Ekim 2018 tarihinde Köstence'de yayın yapan Medya TV kanalında Narciz Amza'nın konuğu olarak "Tatarların Dünü ve Bugünü" konusunda görüşlerini paylaştı.

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. TKG  programına Romanya'nın  Köstence- Mecidiye ilçesinden katılan FEUZİ ISMAİL eşi ile birlikte sahibi oldukları Sultan Prodexim pasta ve unlu mamüller fabrikasını işletmektedir. Ürünlerini Romanya  genelinde, Balkan ülkelerinde ve Avrupa piyasasında pazarlamaktadırlar. 5. TKG üyesi FEUZİ ISMAİL  Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği üyesidir.