20. TKG programına Rusya Federasyonu Özerk Cumhuriyetlerini temsilen katılan ALİM  DZHASHAR KORKMAZOV (sağ başta),  ALMAZ MUNAVİROV (sol başta), MARAT FAZLİEV (sağdan 2.), ALMAZ KHAZİEV  (sağdan 3.) ve MAKHAMAD ILIASOV (soldan 2.)  2 Ekim 2018 Salı günü gerçekleşen ATB ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı  FAİK YAVUZ'a günün anısına Tataristan'ın milli başlığını takdim etti.  Afganistan heyeti Ankara Ticaret Borsası Meclis Başkanı İBRAHİM ÖZTÜRK'e  (soldan 3.) Afgan kaftanı giydirdi.

20. TKG programına Bulgaristan'dan katılan katılan DZHYUNEID SEVDZHAN VAHID (sağ başta) ve EGEMEN GYUNER SERBEST (sol başta) ATB yetkilileri ile ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı MEHMET KAYA (sağdan 4.) ile tanışmaktan memnun oldu.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarıyla bir araya gelen ATB Meclis Başkanı İBRAHİM ÖZTÜRK  (soldan 2.) törende yaptığı konuşmada Türkçe’nin ve girişimciliğin önemini vurguladı.

20. TKG programına Yunanistan Batı Trakya'dan katılan heyet başkanı  NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (ön sırada, sağ başta) yaptığı konuşmada; ATB yönetimine heyete gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür etti ve  yeni iş bağlantıları kurulmasını diledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı MEHMET KAYA (sağ başta) yaptığı konuşmada, heyet üyelerini kendi iline davet eetti.

Anadolu gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  20. TKG programına katılan konuk girişimciler ATB yönetimi tarafından gösterilen yakın ilgiden çok memnun kaldı.

Ankara Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziiyaret edilmesi gerekmektedir.

ATB facebook sayfasında yayınlanan  fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

24 Saat haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Sivas Bülteni haber sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

Ankara Ticaret Borsası meclis üyelerinin de katılımıyla konuk girişimciler onuruna bir akşam yemeği düzenledi. Yemek sırasında karşılıklı görüşmelerde yeni bağlantılar kuruldu.

20. TKG programına Türkmenistan'dan katılan DOVRAN ORAZGYLYJOV (sol başta) ve MAYSA ASHYRDURDYYEVA (soldan 2) ATB  üyeleri ile tanışmaktan ve işbirliği fırsatlarını değerlendirmekten memnun oldular.

20. TKG programına Kırgızistan'dan katılan KYIALBEK  DYIKANOV (sağ başta), SHAMIL IMANALIEV (sağdan 2.), ULAN  CHOLPONBAEV (sol başta) ve BELEK ESENALİEV (soldan 2.) 2 Ekim 2018 Salı günü gerçekleşen Ankara Ticaret Borsası ziyareti sırasında Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVUZ'a (sağdan 3.) deri tablo sundu.

TOBB tarafından 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında  Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Pogramı'na yirmi ülkeden kırksekiz iş insanı  katılmıştır.

Gürcistan'dan  ENVER VARSHALOMİDZE ve Yunanistan Batı Trakya'dan EMRE MOUSTAFA tarafından hazırlanan ve  TKG facebook sayfasında yayınlanan 21. TKG fotoğraf albümüne ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.