17. TKG üyesi MEHMET MOLLA ALI MEMET (sol başta),  2. TKG üyesi İBRAHİM HALİL HASAN (soldan 2.),  18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın (soldan 3.) dönem arkadaşı Bulgaristan'dan  EDİS EMRE (sağ başta)  ile Gümülcine'de düzenlenen "DTİK Balkanlar Girişimci Toplantısı"nda tanışmaktan memnun oldu.

TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler programlarına Yunanistan'dan katılan üyeler 23 Temmuz 2016 tarihinde Gümülcine'de düzenlenen "DTİK Balkanlar Girşimci Toplantsı"na katılarak, destek verdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında, Ankara, Bursa, Adana, mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Pprogramı'na Gümülcine'den katılan MEHMET MOLLA ALI MEMET  gıda malları, temizlik ve hijyen ürünleri ticareti yapmaktadır. Gümülcine Komotini Ticaret Odası üyesidir.

TOBB tarafından 2005 yılı sonbaharında Ankara, Nevşehir ve Kayseri'de düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan İBRAHİM HALİL HASAN dayanıklı  tüketim malları, beyaz eşya, uydu sistemleri ve elektrikli ev aletleri ticareti yapan şirket sahibidir.

18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA  (sol başta) ve 2. TKG programı katılımcısı İBRAHİM HALİL HASAN (soldan 2.) DTİK Balkanlar Girişimci Toplantısı'nı birlikte izledi.

DTİK Balkanlar Komitesi Gümülcine Girişimciler Toplantısına ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 18. TKG üyesi GÜNER MUSTAFA'nın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.  

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Batı Trakya Bölgesindeki  Gümülcine'den katılan  GÜNER MUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Ayrıca odun sobaları, pelet sobalar ve elektrikli ısıtıcılar ithal ederek Yunanistan genelinde dağıtan şirket sahibidir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir. 

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG programına  Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE (ön sırada, soldan 5.) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır.

Batı Trakya TKG grubu üyelerinden 17. TKG üyesi MEHMET MOLLA ALI MEMET (sol başta), 2. TKG üyesi İBRAHİM HALİL HASAN (soldan 2.), 18. TKG üyeleri GÜNER MUSTAFA (soldan 3.) ve Bulgaristan'dan 18 . TKG üyesi EDİS EMRE (sağ başta) T.C. Gümülcine Başkonsolosu ALİ RIZA AKINCI'ya (sağdan 3.) toplantıya katılımı nedeniye teşekkür etti.

DTİK Balkanlar Girişimci Toplantısı ve çalışma yemeği konusunda TKG web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

DTİK Balkanlar Komitesi ev sahipliğinde, DTİK İcra Komitesi Üyesi Berna İlter Başkanlığında gerçekleştirilen DTİK Balkanlar Girişimci Toplantısı’nda, Balkan ülkelerinde yaşayan ikiyüzkırk Türk girişimci bir araya geldi. Toplantıya konuşmacı olarak DTİK Balkanlar Bölge Komitesi Başkanı Ömer Süsli, DTİK Balkanlar Komite Başkan Yardımcısı ve Yunanistan Temsilcisi Levent Sadık Ahmet, DTİK İcra Komitesi Üyesi Berna İlter ve Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı katıldı. 

İskeçe ve Gümülcine’den olmak üzere bir çok Batı Trakyalı iş adamının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya katılanlar arasında Atina Ticaret Müşaviri Evren Subaşı, Selanik Ticaret Ataşesi Mehmet Serkan Buralı’nın yanı sıra Romanya, Makedonya, (FYROM) Bulgaritan, Sırbistan, Kosova, Hırvatistan, Bosna-Hersek ve Arnavutluk ülkerinden DTİK üyeleri yer aldı. 

Gündem gazetesinde yayınlanan DTİK toplantısının fotoğraflı haberine ulaşmakiçin bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

AB vizyonu haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Trakya Baltürk web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Millet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG üyesi EDİS EMRE (sağda)  22 Temmuz 2016 tarihinde Selanik'te düzenlenen DTİK çalışma yemeğine de  katıldı.

Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından  T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun ev sahipliğinde MET Otelde  22 Temmuz 2016 tarihinde Balkanlar Girişimci Toplantısı kapsamında, Selanik Ticaret ve Sanayi Odası ile bir tanışma yemeği düzenlendi.

DTİK Balkanlar Komitesi üyeleri program kapsamında, Selanik Başkonsolosu ORHAN YALMAN OKAN’ı da makamında ziyaret etti. 

Milliyet  gazetesinde yayınlanan fotoğraflıı Selanik toplantısı haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Timetürk haber sitesinde yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Haberler com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.