5. TKG programı üyesi ve Kerkük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı SABAHALDEEN AL-SALİHİ (sol başta),  9 Eylül 2019 Pazartesi akşamı Antalya'da düzenlenen Türk-Arap Odası (TAC) 3. Yönetim Kurulu Toplantısı Gala Yemeğinde TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'nun (sağdan 4.) masasına konuk oldu.

5. TKG üyesi SABAHALDEEN AL-SALİHİ, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVUZ  (soldan 4.) ile tanışmaktan memnun oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk- Arap Odası (TAC) 3. Yönetim Kurulu Toplantısı Gala Yemeği’nde yaptığı konuşmada, “Arap dostlarımızı, dünya turizminin parlayan yıldızı Antalya’da misafir etmekten büyük bir onur duyuyorum” dedi. Hisarcıklıoğlu, yoğun bir gündemle toplanacaklarını ve ikili görüşmeler yapacaklarını bildirdi.

​TOBB web sayfasında yayınlanan gala yemeği haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

ATB web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

5. TKG üyesi ve Kerkük TSO Başkanı SABAHALDEEN AL-SALİHİ (soldan 5.) Türk- Arap Odası (TAC) Yönetim Kurulunun 10 Eylül 2019 Salı günü Antalya’da yapılan üçüncü toplantısına  katıldı.

Toplantının açılışında TAC Eş Başkanı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TAC Eş Başkanı ve Arap Odalar Birliği Başkanı Mohammed Abdo Saeed ve Mısır Ticaret Odalar Federasyonu Başkanı Ebrahim Al Arabi birer konuşma yaptı.​

TOBB web sayfasında yayınlanan toplantı haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak temsilcisi olarak katılan SABAHATTİN AL SALİHİ  (soldan 3.), halen Kerkük Ticaret Odası başkanı olarak görev yapnaktadır. İnşaat ve genel ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir. 

Timetürk haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı toplantı haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.