21. TKG programına Ukrayna'dan katılan ANATOLII RYBCHUK (soldan 2.), 5 Eylül 2019 Perşembe akşamı Türk- Ukrayna İşadamları Derneği ve Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başkent  Kiev'de düzenlenen akşam yemeğinde TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (sağdan 2.) ile görüştü.

TOBB web sayfasında yayınlanan akşam yemeği haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği’nin (EUROCHAMBRES) AB üyesi olmayan ülkeleri temsil eden ve Başkanlığını TOBB Başkanı ve EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yaptığı EUROCHAMBRES Ortak Üyeler Komitesi’nin yıllık toplantısı, Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde 5 Eylül 2019 Perşembe günü  Kiev’de gerçekleştirildi.

​EUROCHAMBRES Ortak Üyeler Komitesi, Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bosna Hersek, Ermenistan, Gürcistan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Moldova, Norveç, Sırbistan, Ukrayna, Türkiye, İsviçre, İsrail ve Rusya ile AIC Forum ve INSULEUR’den oluşmaktadır. 

TOBB web sayfasında yayınlanan toplantı haberine ve farklı fotoğraflara ulaşamak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 28 Nisan -11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ANATOLII RYBCHUK,  kuruyemiş üretimi ve toptan  ticareti yapan,  emlak projeleri geliştiren, yatırım danışmanlığı yapan şirket sahibidir. Ukrayna ve Türkiye Dostluk ve İşbirliği Derneği Başkanıdır. Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği temsilcisidir.