Yunanistan'dan 1. TKG programı heyet başkanı GALİP SABAHATTİN GALİP  (solda)  eşi Diş Hekimi Ayşe Hanım ve kızları ile birlikte 2019 Ağustos ayının son haftasında ve Eyülün ilkk günlerinde Muğla bölgesinde tatil yaptı. Bodrum ve Datça'da dostları ve ailessii le  neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan GALİP SABAHATTİN GALİP  Batı Trakya Eğitim Vakfı Yönetim Kururlu Başkanı  olark görev yapmaktadır.

12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan OSMAN İLTER OSMANCIKZADE (sağda) eşi Makbule Hanım  ile birllikte sık sık Marmaris'i ziyaret etmekte, dost ve akrabaları ile buluşmakta ve tatil yapmaktadır.

12. TKG Üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE'nin  2019 yazında Ağustos yının ikinci yarısında gerçekleşen Marmaris tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. TKG programına Yunanistan temsilcisi olarak katılan  OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir. Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı OSMAN İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır. 

16. TKG üyesi GÜLER SARIHASAN yelkenli teknesi ile sık sık Marmaris'i ziyaret etmekte, arkadaşları ile birlikte alışveriş ve eğlence ortamlarında vakit geçirmeyi tercih etmektedir. 

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan katılan GÜLER SARIHASAN  (GKIOULER SARRICHASAN)  unlu mamuller ve pasta üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yöneticidir.  

Rodos Adasında yedi adet, Simi Adasında ise bir  adet pastane işletmekte olan GÜLER SARIHASAN Rodos Müslümanları Kültür ve Kardeşlik Derneği üyesidir.  Yelken sporu ile ilgilenmekte ve Türkiye sahillerindeki yarışlara da katılmaktadır.

 
11. TKG programına Batı Trakya temsilcisi olarak katılan HÜSEYİN KASAPOĞLU (sağda) 2018 Eylül ayının ilk haftasında eşi ile birlikte Muğla'nın ilçesi Bodrum sahillerinde tatil yaptı.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Gümülcine şehrinden katılan HÜSEYİN KASAPOĞLU programdan bir süre sonra çalışmak için Londra'da taşınmıştır.. Halen Londra'da yaşamakta ve çalışmaktadır.