Almanya'dan 14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (solda) ve 12. TKG programı üyesi SÜREYYA İNAL (sağda)  8-9 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenen Hırvatistan'ın ünlü kıyı şehri Dubrovnik gezisinde neşeli anlar paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşverenler Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 2018 yılında  "Zaddy's by Kaplan" markasını geliştirerek, Berlin'de Zaddy'a by Kaplan adıyla yeni bir marka yaratarak döner büfeleri zinciri kurmuştur.

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

12. TKG  üyesi SÜREYYA İNAL'ın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşılmaktadır.

8. TKG programına Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCAN 2019 yazının Temmuz ayında Salzburg'da ünlü besteci Mozart'ın yaşadığı müze evi ziyaret etti.

TOBB tarafından 2-18 mayıs 2018 tarihinde Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 8. Türkçe  Konuşan Girşimciler Programı'na Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCANİstanbul erkek lisesi mezunudur. Halen Almanya'nın Düsseldorf kentinde Norm Civata şirketinin genel müdürü olarak görev yapmaktadır.

12.TKG programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN sık sık Avrupa'nın tarihi kentlerini ziyaret etmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN  "em.con" danışmanlık şirketinin sahibidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.