9. TKG programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK 2018 yılının Kasım ayının ilk yarısında, Gaziantep, Şanlıurfa  ve Halfeti'yi kapsayan bir haftalık Türkiye gezisinde yakın arkadaşları ile birlikte renkli anlar paylaştı. 

9. TKG üyesi NİYAL ÖZTÜRK'ün Halfeti gezisine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

9. TKG programı katılımcısı NİYAL ÖZTÜRK (sağda) Gaziantep'te arkadaşları ile renkli anlar payalştı. 

NİYAL ÖZTÜRK'ün Gaziantep izlenimlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbu illerinde düzenlenen.  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan NİYAL ÖZTÜRK Avrupa Birliği kapsamında özel sektör geliştirme programında izleme ve değerlendirme ile iş geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.  

9. TKG programı katılımcısı NİYALÖZTÜRK müzik çalışmalarını profesyonel olarak sürdürmektedir.  Kendi adını taşıyan müzik grubu ile düzenli olarak sahneye çıkmakta, çeşitli festivallere katılmakta  ve etkinlikerde konserler vermektedir.

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Romanya'nın Köstence ilinden katılan SEVİDAN CHERİM  (sağdan 2.) eşi ve arkadaşları ile birlikte  2018 yılı Mayıs ayının ilk haftasında Kapadokya Bölgesini, Konya ilini ve Antalya'yı kapsayan Türkiye gezisi gerçekleştirdi. 

SEVİDAN CHERİM'in  Konya ve Kapadokya gezisine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının  bu linkinden ulaşmak mümkündür.

9. TKG programı katılımcısı SEVİDAN CHERİM (sağda) Antalya gezisi sırasında Düden şelalesinin Akdenize kavuştuğu parkta mola verdi.

SEVİDAN CHERİM Romanya genelinde gıda ve tekstil konularında aile üyeleri ile birlikte  3 ayrı  satış mağazası işletmektedir. Romanya Demokrat Türk Birliği üyesidir. 

9. TKG programına Özbekistan'dan katılan RUSTAM IKROMOV BAHRIDDINOVIC'un sahibi olduğu turizm firması 2018 yılında deniz mevsimini erken açarak, Türkiye'de tatil yapmak isteyen Özbek grubunu Haziran ayının ilk haftasında The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts tesilerinde konuk etti.

 RUSTAM IKROMOV BAHRIDDINOVICH'in Bodrum tatiline ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden  ulaşılmaktadır.

9. TKG programı katılımcısı RUSTAM IKROMOV BAHRIDDINOVICH 2018'de, ikinci ziyaretçi grubu için Haziran ayının ikinci yarısında Antalya Belek'te bulunan Güral Premier tesislerini tercih etti.

RUSTAM IKROMOV BAHRIDDINOVICH  farklı sektörlerde görev yaptıktan sonra  Ribera Tours fiirmasını kurdu.  Sahibi ve üst düzey yöneticisi olduğu şirketin ana faaliyet alanı Türkiye'ye  ve diiğer ülkelere  tatil ve gezi turları düzenlemektir.