11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV  2019 yazında, Temmuz  ayının son haftasında Kuşadası yöresinde konaklayarak, Efes antik kentini ve Pamukkale'yi ziyaret etti. 

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İistanbul'da düzenlenen 11. TKG programına Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV, havuz, spa sektörüne yönelik projelendirme, yapım ve bakım hizmetleri veren şirket sahibidir. Ayrıca 2017 yılının son döneminde dış cephe kaplama ve inşaat işleri yaapan yeni bir şirket kurarak, işini çeşitlendirmiştir.

11. TKG üyesi AYDUVAN SAİDOV'un Efes antik kenti ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook albümünden ulaşmak mümkündür.

14. TKG programına Bulgaristan'dan katılan FERHAT HALİL (solda)  eşi ve çocukları ile birlikte  6 Eylül 2019  tarihinde Marmara Denizindeki  Avşa Adası'nda başlayan tatiline Didim Altınkum bölgesinde bulunan Venosa Beach Resort & Spa otelde devam etti.

FERHAT HALİL Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılmıştır.

14. TKG üyesi FERHAT HALİL  konut ve sanayi elektrik tesisatı uygulamaları yapan, elektrik malzemesi satışı, oto yedek parça ticareti ve oto servisi işleten şirketin sahibidir. Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Ruen  Belediye Meclisi üyesidir.

19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstelenen ŞENER SABRİ (solda)  eşi, ve arkadaşları ile birlikte 2019 yazında, Haziran ayının son haftasında Alanya bölgesinde tatil yaptı. 

Alanya'da yakın çevreyi gezen, tarihi ve turistik yerleri  dostlarına tanıtan, ünnlü mağaraları ziyare eden, Alanya Kalesi'ne tırmanan  ŞENER SABRİ'nin tatil anılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

Bulgaristan'dan 16. TKG üyesi TENZİLE OSMAN 2019 sonbaharını  geçen yıllarda olduğu gibi, bu yıl da, Türkiye'nin güney sahillerinde, Muğla'nın Fethiye ilçesinde selamladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İzmir, Manisa ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TENZİLE OSMAN mobilya, ev tekstili, yaylı yatak ve sünger yatak imalatı ve ticareti yapan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Burgas Ticaret Odası üyesidir. Yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamaktadır.

13. TKG  programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA İstanbul'da  Üsküdar'da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen Candan Erçetin konserini izledikten sonra, Eylül ayının ilk haftasında İstanbul'da tatil yaparak, arkadaşları ve akrabaları ile  görüştü.

KADRİYE ALLİMANOVA'nın bayram konseri izlenimlerine arkadaşımızın facebook  sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi KADRİYE ALİMANOVA  başkent Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.