19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Talantbek Kemelov (ortada) yönetici olarak görev yaptığı sigorta şirketinin Ohş şehrinde şube açmasının mutluluğunu  takım  arkadaşları ile paylaştı.

Sigorta şirketinin yeni şube açılışı törenine ait farklı fotoğraflara bu llinkten  ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından  Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan Talantbek Kemelov sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. Kırgızistan Sigortacılar Derneği  üyesidir. 

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Elvira Borombaeva (ortada) 14-15 Haziran 2019  tarihlerinde düzenlenen Kırgızistan-Hindistan İş Forumu'na katıldı.

Başkent Bişkek'te Hyatt Regency Bishkek otelde düzenlenen Kırgızistan-Hindistan İş Forumu Hindistan Başbakanının katılımıyla gerçekleşti.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Elvira Borombaeva enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir.

Elvira Borombaeva Kırgızistan Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı Uluslararası Hakem Mahkemesi'nde Mart 2019 itibariyle "Hakem" yetkisi aldı ve "Arabulucu" olarak görev  yapmaya başladı. Ayrıca, Ocak 2019 itibariyle "Central Asian Alternative Dispute Resolution Center"  adıyla şirket kurarak, her türlü hukuki konularda ve arabuluculuk alanında eğitim hizmetleri vermeye başladı.

Kırgızistan-Hindistan İş Forumu'na ilişkin farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

19. TKG programına KKTC'den katılan Necdet Ergün (sağ başta)  Ekonomi Kulubü tarafından Ankara Ticaret Odası salonunda 25 Temmuz 2019 tarihinde düzenlenen "Küreselleşme, Enerji Tüketimi ve Enerji Politikaları" konulu çalıştaya iş ortağı ile birlikte katıldı.

19. TKG üyesi Necdet Ergün "Sıfır Atık& Sıfır Emisyon" prensibi ile bir şehrin  inorganik ve organik kökenli  "katı-sıvı-gaz" formundaki tüm atıklarını bertaraf ederek, o şehre ihtiyaci olan temiz enerjiyi sunan "Basalia Prosesi" konusunda çalışmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 19. TKG programına katılımcısı Necdet Ergün, iş girişim ve yatırım ajansı sahibidir.  Ajans; Devlet birimlerine ve özel sektöre danışmanlık hizmeti sunmaktadır.  Kuzey Kıbrıs’taki iş, yatırım ve ticaret fırsatları konusunda danışmanlık yapmakta, global düzeyde çözüm ortakları ve güçlü networkleri ile Kıbrıs’ta ve yurt dışındaki projelerde yerli- yabancı ortaklık ve birleşmelerin sağlanması, yatırım danışmanlığı konularında hizmet sunmakta ve  uluslararası ticaret yapmaktadır. Ayrıca gayrimenkul sektöründe yap-kirala-işlet modelinde faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Almir Mukacha  Saraybosna Ekonomi Fakültesi tarafından 11 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen "Grow-Up, Business Innovation Hub" panelinde  kendi markasını yaratma ve geliştirme sürecini anlatırken, bu süreçteki renkli anılarını da paylaştı. 

19. TKG üyesi Almir Mukacha (sağda) sağlıklı beslenme ve doğal yiyecekler konusunda sık sık konferanslara davetr edilmekte  ve televizyon programlarına konuk olmaktadır.

TOBB tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenelenen 19. TKG  programına Bosna Hersek'ten katılan  Almir Mukacha gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan  Fress şirketinin sahibi ve yöneticisidir. Televizyon kanallarında yaptığı sağlıklı yemek pişirme programları popüler olmuştur. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.

Bulgaristan'dan 19. TKG programı heyet başkanı Şener Sabri (sol başta) 23 Nisan 2019 Salı günü, birlikte iş yaptığı  Çin ve Arnavutluk'tan gelen konuklarını İstanbul'da çok sevdiği Ramazan Bingöl Geleneksel Lezzetler et lokantasında ağırladı.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen Şener Sabri  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

Şener Sabri'nin uzaklardan gelen konukları için düzenlediği akşam yemeğine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.