Acara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve 6. TKG programı katılımcısı TAMAZ SHAVADZE (soldan 2.), 6 Ağustos 2019 Salı günü gerçekleşen çalışma ziyareti kapsamında Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı MEHMET ALİ MERT (sağdan 2.) ile iki oda arasında Kardeş Oda İş Birliği Protokolü imzaladı.

Acara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Tamaz  Shavadze , Acara TSO Başkan Yardımcısı  Saim Yeşildağ,   Poti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Aleksandre  Tsulaia ,  Acara İş Kadınları Başkanı  Makvala Kvırıkladze,  Acara İş Adamları Derneği Başkanı Lasha Bolkvadze  ve  sektör  temsilcileri,  T.C. Batum Ticaret Ateşesi   Feyza Erdoğan ile beraber  Çayeli Ticaret  ve Sanayi Odası'na bir çalışma ziyuareti geerçekleştirdi.

İş gezisi kapsamında öncelikle  sektör  temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantı gerçekleştirildi.  Daha sonra, Çayeli'nin simgelerinden   Ağaran Şelalesine  bir gezii düzenlendi. Gezinin ardından Çayeli Çay Araştırma Merkezi ziyareti gerçekleştirildi.

Çayeli TSO web sayfasında yayınlanan çalışma ziyareti  haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Acara TSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Çay Haber gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Gürcistan temsilcisi olarak katılan Acara TSO (Ajara Chamber of Commerce and Industry) Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE, o tarihlerde Acara Ticaret Bakanlığında yönetici olarak görev yapmaktaydı.

 

Toplantı sonrası Ağaran Şelalesinde sezon başı hizmete giren Grand Ağaran Şelale Otelde  heyete yemek programı düzenlendi.  Yemek programına ilçe kaymakamı Mehmet Öztürk te katdı. 

Programın ardından ,  Çay Araştırma Merkezi (ÇAYMER)  ziyaret edilerek, çay üretimi ve araştırması hakkında heyete bilgiler verildi.

Çaymer ziyareti haberinin ayrıntılarına  ve farklı footğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.