21. TKG programına Özbekistan'dan katılan İBRAHİM MUMİNOV (sağda) ve Kırgızistan'dan AZAMAT ALYMKULOV (solda) tekne turunda  dostluk fotoğrafında buluştu.

TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına katılan konuk girişimciler için 10 Mayıs 2019 Cuma günü İstanbul Boğazı'nda rehber eşliğinde tekne turu düzenlendi.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan konuk girişimciler tekne turunda, erguvanların Boğaz sırtlarını boyadığı bir dönemde İstanbul'un tarihi yalılarını ve saraylarını  teknenin güvertesinden izlemenin güzelliğini  birlikte yaşadılar.

21. TKG programı kapsamında düzenlenen tekne turuna ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

21. TKG programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerinde Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlendi. Programa  16 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 47 katılımcı iştirak etmiştir.

Program; komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile Türkiye’nin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, düzenlenmektedir.