14. TKG programına Almanya'dan katılan heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sağ başta)  görev süresi sona eren T.C. Berlin Başkonsolosu MUSTAFA ÇELİK (soldan 3.) için 26 Ağustos 2019 Pazartesi akşamı başkanı olduğu TDU Türk Alman İşverenler Birliği binasında  bir veda töreni düzenledi.

14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN (sağdan 2.), TDU üyelerinin katılımıyla düzenlediği veda töreninde görev süresindeki başarılı çalışmaları ve destekleri nedeniyle T.C. Berlin Başkonsolosu MUSTAFA ÇELİK'i kutladı ve teşekkürlerini ifade etti. 

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. TKG programı heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir. Türk-Alman İşverenler Birliği TDU kurucusu ve başkanıdır. 2018 yılında  Zaddy's by Kaplan markasını geliştirerek, Berlin'deZaddy'a by Kaplan adıyla yeni bir marka yaratarak döner büfeleri zinciri kurmuştur.

REMZİ KAPLAN tarafından Kurban Bayramı nedeniyle 12 Ağustos 2019 Pazartesi akşamı TDU binasında düzenlenen bayramlaşma törenine Başkonsolos MUSTAFA ÇELİK de  (soldan 3.) katılarak, vatandaşlarla bayramlaştı.

TDU salonlarında gerçekleşen bayramlaşma törenine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için 14. TKG programı heyet başkanı REMZİ KAPLAN arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.