15. TKG programı üyesi SHOLPAN SYRGABAYEVA (sağda) T.C.  Astana Büyükelçiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılarak, destek verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul illerinde düzenlenen  15. TKG programına Kazakistan temsilcisi olarak katılıan SHOLPAN SYRGABAYEVA  T.C. Astana Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak çalışmaktadır. 

15. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan  ADNAN HADZİMUSİC (solda) Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına  eşi ile birlikte katıldı. 

15. TKG Üyesi  ADNAN HADZİMUSİC ve eşinin T.C. Saraybosna Büyükelçiliği bahçesinde düzenenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

T.C. Saraybosna Büyükelçiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına ait farklı fotoğraflara Büyükelçiliğin facebook sayfasına  ait bu liinkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bosna Hersek temsilcisi olarak katılan ADNAN HADZİMUSİC, patent ve marka vekilliği yapan, sınai haklar,  patent, marka ve endüstriyel tasarım hakları konusunda danışmanlık hizmetleri veren şirket sahibidir. 15. TKG üyesi ADNAN HADZİMUSİC bir süredir Nobel İlaç'ın Bosna Hersek temsilciliğinde hukuk danışmanı olarak görev yapmaktadır.