11. TKG Üyesi İBRAHİM KUNELAKİ (solda)  arkadaşımızı 14 Ağustos 2019 Çarşamba günü Kos Adası'nda sahibi olduğu Caravella Lokantasında ziyaret ederek, arkadaşımızın Kurban Bayramı'nı kutladık. 

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KOS (İstanköy)  Adası'ndan katılan  İBRAHİM KUNELAKİ  ve eşi Fatma Hanımın birlikte işlettikleri CARAVELLE Balık  Lokantası Kos Adası sahilinde çok ünlü bir Türk lokantasıdır.

TOBB Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü uzmanlarından SEDA GEDİK (sağ başta) bu yıl ki Kos  Adası ziyaretine katılarak 11. TKG üyesi İBRAHİM KUNELAKİ (sağdan 2.) ile tanıştı ve  iyi derecedeki Yunanca bilgisi ile Kos Adası ziyaretini renklendirdi. 

11. TKG programı katılımcısı İBRAHİM KUNELAKİ (sağdan 2.) arkadaşımıza konuk severliği nedeniyle gönülden teşekkür ediyoruz.

TKG facebook sayfasında yayınlanan Kos Adası ziyareti albününe ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KOS Adası temsilcisi olarak katılan İBRAHİM KUNELAKİ (sağda) TKG üyelerini sahibi olduğu  Caravella Lokantası'na daveti etmektedir.

9 Ağustos 2013 Cuma günü KOS (İSTANKÖY) Adası'nda İBRAHİM KUNELAKİ dostumuzun bayramını kutlamak üzere gerçekleştirmiş oldduğumuz ziyaretin haberine TKG web sayfamızın bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

2010 yazında gerçekleşen Kos Adası ziyaretimizin haberine ise  bu linkten ulaşılmaktadır.

Caravelle Lokantası'nın tanıtımında kullanılmak üzere  halkla ilişkiler malzemesi olarak  konuklarına sunulan ıslak mendil paketlerinin üzerine "TÜRKÇE KONUŞUYORUZ" ifadesi büyük harflerle basılmış. Lokanta'nın caddeye bakan ön  cephesinde büyük bir tabeladaki Türkçe "Hoşgeldinizi" ifadesi konukları karşılamaktadır Ayrıca sokak üzerindeki ayakalı menü de Türkçe ifadesi göze çarpmaktadır.