20. TKG programına  Batı Trakya'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen NURHAN MUSTAFA NİHAT (soldan 4.) 6-10 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen 30. İzmir  MODEKO "Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı'ni ziyaret ederek, Baymob - Baykan Mobilya şirketinin yetkilileri ile görüştü ve yeni bağlantılar yaptı.

20. MODEKO İzmir Mobilya Fuarı'na üçyüzden fazla üretici firma katılarak, yeni sezon mobilyaları sergiledi. Alım Heyetleri programında çok sayıda ülkeden profesyonel ziyaretçiler fuarı ziyaret ederek, mobilya sektöründekii son trendeleri inceledi..

Ben Tv web sayfasında yayınlanan fotoğraflı fuar haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

MODEKO İzmir 2019 Fuarı hakkında İnşaat Deryası sitesinde yayanlanan ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul,  Çorlu, Çerkezköy,  Edirne, Kırklareli  ve Tekirdağ illerinde düzenlenen 20. TKG Programı'na Batı Trakya temsilcisi olarak katılan  heyet başkanı NOURCHAN MOUSTAFA NICHAT (NURHAN MUSTAFA NİHAT) mobilya üretim atölyesi olan, imalatı ve mobilya ticareti yapan, Türkiye’den mobilya ithal eden şirket sahibidir. Batı Trakya İşadamları Derneği ve Gümülcine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesidir. 

20. TKG programına Kazakistan'dan katılan SAULE TASTANBEKOVA (sağda) iş görüşmeleri nedeniyle 2019 yılı Haziran ayının son haftasında İstanbul'u ziyaret ederek, yeni projeler için yatırımcı araştırması yaptı ve Kazkaistan  ve Türk firmaları arasında bağlantılar kurdu.   

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SAULE TASTANBEKOVA Hukuk, tercüme, yatırım projeleri konularında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Tük Dünyası ülkeleri arasında uluslararası hukukun gelişmesi ve avukatlık hizmetlerinde güç birliği kurulması için çalışmalar yapmaktadır.

20. TKG programına Rusya Federasyonu temsilcisi  olarak katılan  MAKHAMAD ILIASOV - MEHMET İLYASOV (soldan 4.) 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Rusya Milli Günü kutlamaları kapsamında, Devrim Parkı'nda  düzenlenen açık hava etkinliğinde Ahıska Türklerinin kültürünü tanıtmak üzere dernek üyeleri ile birlikte stant kurdu.

TOBB tarafından  düzenlenen 20. TKG programı üyesi MAKHAMAD ILIASOV Karadeniz'in kuzeyinde Don nehrinin kıyısında bulunan tarihi Rostov kentinde yaşamaktadır. Başta Türkiye olmak üzere Irak, İran ve Vietnam’a buğday,  hububat ve bakliyat ihracatı yapan şirket sahibidir. Rostov Bölgesi Ahıska Türkleri dernek başkanı olarak görev yapmaktadır. 

20. TKG programına KKTC'den katılan İZZET KÖROĞLU (sağ başta) Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Lefkoşa Şubesi  tarafından 11 Temmuz 2019 Perşembe günü Lefkoşa surları içinde yaşayan çocuklar için Down Cafe Nicosia'da düzenlenen" Yaza Merhaba Etkinliği" hazırlıklarında görev üstlendi ve etkinliğin başarılı olması için özzel çaba gösterdi.

"Yaza Merhaba" etkinliğine ait farklı foğoraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

TOBB tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen  20. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümüne  başkent Lefkoşa'dan katılan İZZET KÖROĞLU ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan Sezer Koroglu Ltd. şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.