13. TKG programına Kosova'dan katılan NEHARİ KAZAZ (sol başta) 2 Temmuz 2019 Salı günü kızı Bilay Kazaz'ın Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde derin gurur ve sevincini aile üyeleri ile paylaştı.

2. TKG programı katılımcısı DAVER KAZAZ (soldan  3.) yeğeninin mezuniyet törenine eşi ile birlikte  katılarak, doktor yeğenini kutladı.

Mezuniyet törenine ait farklı fotoğraflara NEHARİ KAZAZ'ın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG programına Türk şehri Prizren'den katılan NEHARİ KAZAZ, mobilya ve koltuk döşeme şirketi sahibidir. Esnaf Prizren Derneği üyesidir. 


13. TKG programına Almanya'dan katılan OSMAN SİRKECİ (solda) TED Alanya Koleji tarafından düzenlenen motivasyon seminerinde sunum yaptı.
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. TKG programı katılımcısı OSMAN SİRKECİ, programdan sonra doktora çalışmasını tamamlayınca Türkiye'deki üniversitelerde öğretim elemenı olarak  görev almıştır. Hakkari, Trabzon  ve Giresun'daki üniversitelerde çalışırken özellikle girişimciik  ve yenilikçilik konularına odaklanmıştır. Ayrıca  konuk öğretim üyesi olarak 2017 yılında görev yaptığı Malta Üniversitesi ile Giresun Üniversitesi arasında kurulan  işbirliği kapsamında "Sokak Satıcıları "(Mikron Girişimcilik) konusunda  geliştirilen projede sorumluluk üstlenerek, "Sokak Ekonomisi Konferansı'nı hazırlamıştır.

Bulgaristan'dan 13. TKG üyesi KADRİYE ALİMANOVA  (sağdan 2.) Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen sertifika programına katılarak, "hayat boyu öğrenim" ilkesini yaşama geçirdi.  

TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi KADRİYE ALİMANOVA  başkent Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.