20. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Eni Xheko Serbo (sağda) Tiran ABD Büyükelçiliği ve Arnavutluk Amerikan Ticaret Odası tarafından  23 Ekim2018 tarihinde düzenlenen "Ticaretinn Önündeki Engellerin Kaldırılmaası ve Ekonomik İlişkilerin Geliştirilmesi" konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Arnavutluk-ABD Ticaret Odası'nın faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

20. TKG Programı katılımcısı Eni Xheko Serbo (sağda) Arnavutluk'taki ABD Ticaret Odası üyelerinin kişisel verilerinin saklanması ve korunması komisyonunun 19 Şubat 2019 tarihinde gerçekleşen toplantısında görüş ve önerilerini anlattı. 

Kişsel Verilerin Korunması Komisyonu'nun toplantısına ait farklı fotoğraflara Eni Serbo arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

TOBB  tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Eni Xheko Seerbo  başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aileişleetmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası ve Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

20. TKG programına Yunanistan'dan katılan Emre Moustafa (soldan 2.) 14 Mayıs 2019 Salı akşamı  T.C. Selanik Başkonsolosluğu tarafından  düzenlenen iftar davetine babası 18. TKG üyesi Güner Moustafa (sol başta) ile birlikte katıldı.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun geleneksel iftar yemeği Mediterranean Palace Hotel’de düzenlenmiştir. İftar programına, Selanik Belediye Başkanı Yiannis Boutaris, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Selanik Bürosu Müdürü Ioannis Vikelidis, Selanik’teki Metropolitliklerin temsilcileri, Korkonsüler, Selanik Yahudi Cemaati Başkanı Davit Saltiel, Selanik ve Aleksandria’daki soydaş derneklerin Başkanları ve üyeleri ile soydaş üniversite öğrencileri ve T.C. vatandaşları iştirak etmişlerdir. İftar yemeği sırasında sahne olan   İTTMT İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu konukların beğenisini kazanmıştır.

İftar davetine ait ayrıntılara ve farklı fotoğraflara T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

20. TKG Programı üyesi Emre Moustafa  (solda) 2019 yılı yaz başında yaşanan Ramazan Ayı boyunca Batı Trakya'daki Türk köylerinin düzenlediği iftar davetlerine yerel seçim kapsamında adaylık çalışmaları nedneiyle çok yoğun olmasına rağmen düzenli olarak katıldı. Bölgede yaşayan Türk nüfusun en yoğun buluşma ortamı olan köy derneklerinin iftar davetleri Emre Moustafa'ya kendini tanıtma ve seçmen kitlesi ile kaynaşma ortamı sunmuş oldu.    

EMRE MUSTAFA'nın    2019 yılı iftar davetlerine ait izlenmlerine arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de düzenlenen 20. TKG Programı üyesi EMRE MOUSTAFA  akü ve madeni yağ ithalatı ve toptan ticareti yapan, digitürk bayisi olan aile şirketinde yöneticidir. Şirket halen Petrol Ofisi Madeni Yağlar, Esen Akü ve Çelik Akü Yunanistan Distribütörüdür. Gümülcine Ticaret Odası Üyesidir.