19. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan FURKAN ERGÜLER  Türk kenti Prizren'de 29 Haziran 2019 tarihinde yapılan seçimlerde KDTP- Kosova Demokrat Türk Partisi Prizren şubesi adına genel kurul delegesi olmaya hak kazandı.

KDTP seçim süürecine iilşkin bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

KDTP şube seçimlerinde partinin yeni genel başkanını seçecek delegelerin belirlenmesi için zorlu bir maratondan başarıyla çıkan FURKAN ERGÜLER (ayakta, soldan 8.) sevincini birlikte mücadele ettiği partili arkadaşları ile paylaştı. 

Şube seçimleri devam ederken KDTP milletvekili Fikrim Damka Genel Başkanlığa aday olduğunu ilan etti. Adaylık için 27 Haziranda Prizren’de bir tanıtım toplantısı düzenledi.

19. TKG programı üyesi FURKAN ERGÜLER (sağ başta) T.C. Priştine Büyükelçisi Çağrı Sakar, Kosova Meclis Başkan Vekili ve KDTP Genel Başkan Yardımcısı Müferra Şinik, Kosova Türk Milletvekili ve KDTP Genel Sekreteri Fikrim Damka'nın  katılımıyla  6 Haziran 2019 Perşembe günü gerçekleşen KDTP-Kosova Türk Demokrat Partisi'nin bayramlaşma etkinliğinde konuklarla yakındaan ilgilendi.

KDTP'nin bayramlaşma törenine ait farklı fotoğraflara bu linki tıklayarak ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı katılımcısı FURKAN ERGÜLER  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. 

Republic of Kosovo Assembly'de Meclis Başkan Vekili Danışmanı olarak görev yapmaktadır. Prizren Esnaf  İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir. Ayrıca Prizren şehrinde kafe restoran işletmektedir. Turizm ve organizasyon firması sahibidir.