21. TKG programına İran'dan katılan AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM (solda) Mersin TSO ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri sırasında tanıştığı işadamlarını konuk etti ve demir fabrikalarının yöneticileri ile tanıştırarak, bağlantı yapmalarına ve İran'dan yüklü miktarda demir satın almalarına yardımcı oldu.

21. TKG programı katılımcısı AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM (sol başta), 8 Mayıs 2019 tarihinde Mersin ziiyareti sırasında tanıştığı iş adamlarını fabrika sahipleri ile tanıştırdı ve  tarafların demir ticareti hususunda anlaşmasına yardımcı oldu.

Ülkelerimiz arasında ticaretin artmasına katkıda bulunan arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.

21. TKG programı üyesi AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM Horasan kökenlidir. Avşar Türküdür. Uluslararası fuar ve sergiler düzenleyen, ticari heyetler oluşturan, dış ticaret konularında danışmanlık hizmeti veren, ayrıca  çelik ürünleri, gıda ve tarım ürünleri ticareti yapan, turizm konusunda faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir. MÜSİAD İran,  İran-Türkiye Ortak Odası,  İran Ticaret, Sanayi ve  Madenler Odası, İran Kooperatif Odası üyesidir.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.