21. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen ERMEK OMURALİEV (sağda) 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü  Bursa Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreteri OKAY CİVELEK  (solda) ile görüşerek, işbirliği fırsatlarını değerlendirdi.

21. TKG programı heyet başkanı ERMEK OMURALİEV Bursa'da bir görüşme nedeniyle Kırgızistan'dan gelerek, Bursa'ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirdi. 

ERMEK OMURALİEV  Bursa TSO ziyareti sırasında Meclis Başkan Yardımcısı MURAT BAYİZIT ile tanıştı ve yararlı bir görüşme yaptı.

ERMEK OMURALİEV (ortada) UİM-Uludağ İhracatçılar Birlikleri Yaş Meyve-Sebze İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı SENİH YAZGAN (solda) ile görüşerek, geleceğe yönelik iş bağlantısı  yaptı.

21. TKG programı heyet başkanı ERMEK OMURALİEV Ankara Ortadoğu Teknik Üniveristesi mezunudur, başkent Bişkek'te yaşamaktadır. Enerji ve madencilik sektörlerinde yabancı yatırımcılarla yerel iş ortağı olarak çalışan,  iş geliştirme danışmanlık hizmeti sağlayan, tarım aletleri ve ekipmanı ile fidan ticareti yapan, meyve ve sebze işleme konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği kurucuları arasınddadır. Egemendik Derneği Başkanı olarak görev yapmıştır. T.C. Bişkek Büyükelçiliği desteği ile kurulan Avrasya İş Kulubü Başkanlığını üstlenmiştir.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.