6. TKG programı  heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (solda) Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işadamları heyetinin başkent  Bakü'deki görüşmelerinin etkin ve verimli geçmesi için özel çaba gösterdi. 

Çerkezköy TSO işadamları heyeti T.C.Bakü Büyükelçisi ERKAN ÖZORAL tarafından kabul edildi.  Ayrıca heyet üyeleri için TUİM ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri düzenlendi.

Çerkezköy TSO heeyetinin Bakü'de gerçekleştiridği görüşmelere ait farklı fotoğraflara ulaşmak içinbu linkin tıklanması yeterli iolacaktır. 

6. TKG programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağ başta) Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği (ATİB)'in 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılan yıllık genel kurul toplantısına T.C.Büyükelçisi ile birlikte katıldı.

ATİB genel kurul toplantısına ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

6. TKG programı heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULEHSENLİ (sağ başta)  T.C. Bakü Büyükelçiliği tarafından 6 Haziran 2019 Perşembe günü  düzenlenen  bayramlaşma törenine katılarak, konuklarla iilgilendi.

Büyükelçiliğin bayramlaşma törenine ait fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'nda  heyet başkanlığı görevini üstlenen  Dr. ELSHEN EBULHESENLİ  T.C.Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.