TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü düzenlenen "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı"nda yaptığı değerlendirmede Türkiye ve KKTC iş dünyaları olarak birlikte çalıştıklarını ve tecrübelerini paylaşmak istediklerini anlattı.​

Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve TOBB iş birliğinde KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da düzenlenen Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu I. Ekonomi Konferansı'na; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Tatar, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri,  Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ile çok sayıda siyasetçi ve iş dünyasından temsilci katıldı.

 

TOBB'un web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten uılaşılmaktadır.

6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU (sağda) "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı" sırasında TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (solda) ile görüşmekten memnun oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU Gazi Mağusa'da  tersane şletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.

TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU başkent  Lefkoşa'da bulunduğu sırada 3. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Yatırım Danışma Konseyi toplantısına da  iştirak etti. 

Toplantıda KKTC Başbakanı ERSİN TATAR ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı FUAT OKTAY da değerlendirmelerde bulundu.

TOBB'un web sayfasında yayınlanan KKTC Yatırım Danışma Konseyi toplantısı haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.