20. TKG programına  Rusya Federasyonu  Tataristan Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan ALMAZ KHAZİEV (solda) ve Başkurt  Özerk Cumhuriyeti'nden MARAT FAZLİEV (sağda)  2019 yılı Mart ayının son günü başkent Moskova'da üniversiteden sınıf arkadaşları ile Ottoman Steak House Kebap'da Türk mutfağının lezetli yiyecekleri eşliğinde yirmi yıl önceki anılarını yeniledi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerekzköy'de düzenlenen 20. TKG programına  Rusya Federasyonu'nun Kazan kentinden katılan ALMAZ KHAZİEV (ortada) Rusya Federasyonu'nun en büyük bankalarından olan Sberbank’da büyük projelerin kredilendirilmesi bölümünde yönetici olarak görev yapmaktadır.

20. TKG programı üyesi MARAT FAZLİEV (sağda) toptan ve perakende gıda ticareti yapan, giyim mağazası olan,  restoran ve tıp merkezi işleten şirketler grubu sahibidir. Başkurtistan  Ticaret Odası üyesidir.

20. TKG programına Kazakistan'dan katılan SAULE TASTANBEKOVA (sağda) 2019 yılı Haziran ayının son haftasında iş görüşmeleri nedeniyle İstanbul'da bulunduğu sırada dönem arkadaşı ZOHREH ROSTAMI (solda)  ile birlikte ünlü tarihi Beyoğlu'nu ziyaret ederek, İstiklal Caddesi'nin renkli ortamına neşeli anlar paylaştı. 

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı SAULE TASTANBEKOVA Hukuk, tercüme, yatırım projeleri konularında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibidir. Tük Dünyası ülkeleri arasında uluslararası hukukun gelişmesi ve avukatlık hizmetlerinde güç birliği kurulması için çalışmalar yapmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programına İran'ın Urimiye kentinden katılan ZOHREH ROSTAMI Urimiye’de bulunan fabrikalarda dorse, dingil ve yedek parça üretimi yapan aile şirketinde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadırlar. Başkent Tahran’da  şatış sonrası hizmet sunan mağaza ve servis alanı işletmektedir. Şirket İran pazarında dorse-dingil sektörünün yarısına hakimdir.  Şirketin Mersin’de  yedek parça fabrikası bulunmaktadır. Grup yakın zamanlarda  İstanbul’da da bir şirket kurmuş bulunmaktadır. Urimiye Ticaret ve Sanayi Odası Üyesidir.