21. TKG programına İran'ın Zencan kentinden katılan  MAHDİ RANGRONA (ortada) T.C. Tebriz Başkonsolosu HÜSEYİN GÜNGÖR'ün Zencan  Ticaret Sanayi, Madenler ve Tarım Odası ziyaretinde  ev sahipliğini üstelendi ve Başkonsolsu konuk etmekten memnun oldu. 

T.C. Tebriz Başkonsolsu ziyaret sırasında, Zencan  Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası yöneticilerine iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirmek için yeni projeler yapılmaısnı önerdi.

Taraflar verimli geçen toplantıdan ve görüş alışverişinden  memenun oldu.

Zencan Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası adına Başkan Yardımcısı ve 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MAHDİ RANGRONA (sağdan 2.) T.C. Tebriz Başkonsolsu'na  ziyaret anısı olaarak, el işlemelli bir ibrik sundu.

TOBB tarafından düzenlenen 21. TKG programına İran'ın Zencan kentinden katılan MAHDİ RANGRONA (önde, soldan 2.)  çinko  bakır vb metaller ile petrokimya sektörlerinde faaliyet gösteren şirket sahibidir. Zencan Ticaret, Sanayi, Madenler ve Tarım Odası Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Zencan  İhracatçılar Birliği Başkanı olarak da görev yapmaktadır. 

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.