6. TKG programına Gagauzya Özerk Cumhuriyeti'nden katılan VALENTİNA UZUN (solda) 2019 Mart ayında yapmış olduğu anlaşmayla Türkiye'nin güçlü markalarından Elvan Gıda ile anlaşarak, Moldova bayiliğini yapmakta olduğu hazır gıda markalarına bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyor. 

Cici, Elvan, ANL, Cicisüt markalarına sahip Elvan Grubu; kek, kruvasan, şeker, jelly şeker, çikolata, gofret, bar, süt tozu ve üst ürün gamı ile her geçen gün yaptığı yeni yatırımlarla ürün kategorisini genişletmektedir. Elvan Gıda, her yıl Candy Industry tarafından hazırlanan ve Dünyanın En iyi Şekerleme  firmaları’nı sıralayan "Global 100" listesine 2013 yılında  81. sıradan girerek sektördeki başarısını uluslararası platforma taşımıştır. 

6. TKG programı üyesi VALENTİNA UZUN'un Elvan Gıda paylaşımın ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan VALENTİNA UZUN Azamet  şirketler grubunun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Durum buğdayı ve üzüm çekirdeğinden elde edilen  undan çok kaliteli ve lezzetli makarnalar üretmekte ve dünya piyasalarına pazarlamaktadır.

6. TKG programı katılımcısı ve Acara TSO (Ajara Chamber of Commerce and Industry) Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE Batum'da Hilton Otelinde 8 Mart 2019 tarihinde düzenlenen "Women Business Forum"a katılarak destek verdi. 

Kadın İş Forumu'na ait farklı fotoğrafa   6. TKG üyesi TAMAZ SHAVADZE'nin facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

22 Mart 2018 tarihinde düzenlenen "Women Business Forum"a  da katılmış olan 6. TKG üyesi TAMAZ SHAVADZE'nin fotoğrafına bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Gürcistan temsilcisi olarak katılan TAMAZ SHAVADZE, o tarihlerde Acara Ticaret Bakanlığında yönetici olarak görev yapmaktaydı.

6. TKG programı heyet başkanı Azerbaycan'dan Dr. ELSHEN EBULHESENLİ (sağdan 3.) 2 Temmuz 2019 Salı günü T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri AHMET ATAKER (ortada) ile birlikte ATİB- Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği'ni ziyaret etti. Toplantıda; iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğinin güçlenmesi  için alınması gereken önlemler değerlendirildi.

ATİB'in facebook sayfasında yayınlanan ziyaret fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nda heyet başkanlığı görevini üstlenen Dr. ELSHEN EBULHESENLİ T.C. Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde Müşavir Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

6. TKG programı katılımcısı RAMAZAN GÜNDOĞDU (solda) 14-23 Haziran 2019 tarihleri arasında başkent Lefkoşa’da Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı’nda düzenlenen 42. KKTC Uluslararası Fuarı açılış töreninde şirketinin standını ziyaret eden KKTC Başbakanı Ersin Tatar, T.C. Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Ustel, Sağlık Bakanı Ali Pilli ve Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu'na şirketinin faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

KKTC bakanlarının stant ziyaretlerine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için  6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU arkadaşımızın facebook sayfasnın bu linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Kıbrıs Gündem gazetesinde yayınlanan 42. KKTC Fuarı açılış töreni haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Kıbrıs gazetesinde yayınlanan fuar haberine ulaşmak için bu linki tıklayınız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU, Gazi Mağusa'da  tersane işletmektedir. Ayrıca  Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili ve Kıbrıs Türk  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır.