21. TKG programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL (sağ başta) ve 18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.) TATSO -Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası'nın 14 Eylül 2018 tarihinde başkent Berlin'de düzenlenen Genel Kurul toplantısında TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU (soldan 3.) ile  aynı fotoğraf karesinde buluştu.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk- Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) üyesi oda/borsa başkanlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik TOBB heyeti ile birlikte, Berlin'de gerçekleştirilen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası 13. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.​

TATSO’nun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yurt dışı yapılanma çalışmalarının örnek projesi olduğunu belirten TOBB Başkanı, “Buradan edindiğimiz tecrübeyle, yurt dışı yapılanma çalışmalarımız devam etti ve büyüdü. Kazakistan, Özbekistan, Sırbistan, KKTC, Kırgızistan ile de, İkili Oda kurmuş durumdayız. Ayrıca, Türk-Arap Odası ve Türk-Afrika Odasını da kurarak faaliyete geçirdik. Tüm bunlar, oda-borsa sistemimizin yurtdışı networkünü daha da kuvvetlendirdi” şeklinde konuştu.

TOBB web sayfasında yayınlanan TATSO Genel Kurul haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır. Oda başkan yardımcılığı görevine 2. kez seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.

Almanya'dan 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi MEHMET KOCAGÖL anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası , iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir.  TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.