5. Türkçe Konuşan Girşimcileer Programı üyesi FEUZİ İSMAİL (2. sırada, sağ başta) ve eşi Ekim  2018'in son haftasında, Romanya'dan kalabalık bir grup ile İstanbul'u ziyaret ederek, Başta Sultanahmet Camii olmak üzere Tarihi Yarımada'da bulunan önemli eserleri ziyaret etti.

FEUZİ İSMAİL (2. sırada, sağ başta), yağmurlu bir günde gerçekleşen Heybeliada gezisinde ilginç anılar edindi. 

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. TKG  programına  Köstence'nin Mecidiye ilçesinden katılan FEUZİ ISMAİL eşi ile birlikte sahibi oldukları Sultan Prodexim pasta ve unlu mamüller fabrikasını işletmektedir. Ürünlerini Romanya  genelinde, Balkan ülkelerinde ve Avrupa piyasasında pazarlamaktadırlar. 5. TKG üyesi FEUZİ ISMAİL  Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği Üyesidir.

5 TKG programına Irak'tan katılan AMJAD KAMAL TEWFEEK piyasa araştırmaları ve yeni bağlantılar nedeniyle İstanbul'u ziyaret ettiğinde sağlık kontrollerini  de yaptırmaktadır.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-16 Eylül 2006 tarihleri arasında düzenlenen  5. TKG programına Irak'ın Kerkük ilinden katılan AMJAD (EMCET) KAMAL TEWFEEK, inşaat, emlak ve yatırım konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası, Kerkük Türkmen İş Adamları Derneği ve Irak Yükleniciler Birliği üyesidir. 

5. TKG üyesi  AMJAD KAMAL TEWFEEK ayrıca, kardeşi ile birlikte  müzik stüdyosu işletmektedir. Bu stüdyoda  bir yandan diğer müzisyenler için kayıt hizmeti vermekte, diğer yandan  kendi  bestelini seslendirmektedir. TKG web sayfamızda bu konuda yayınlanan özel habere ulaşamak için bu inkin tıklanması yeterli olacaktır.