Irak'tan 15. TKG programı üyesi MUHAMAD M. TAHER (sağ başta) 18-22 Haziran 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen 42. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 'a katılarak, firmalarla görüştü ve yeni bağlantılar yaptı.

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı  sektörü buluşturan en önemli platformlardan biridir. 1978'den bu yana düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli "Yapı Fuarı" olma özelliğini sürdürmektedir. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başarmıştır.

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Yeni Salonlar ve Açık Alan ile Toplamda 100.000m2, ürün gruplarına göre ayrılmış salonlarındaki 1.000'in üzerinde katılımcı ile, 'Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşımaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 15. TKG programına Kerkük'ten katılan MOHAMAD  M. TAHER (sağdan 2.) boya ve kimyasallar başta olmak üzere inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir. Kerkük Ticaret Odası ve Kerkük Türkmen İşadamları Derneği yönetim kurulu üyesidir.

MOHAMAD M. TAHER'in fuar izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

15. TKG programına Karadağ'dan katılan RUZMİR OSMANOVIC (sağda) festivallerden törenlere, kutlamalardan özel günlere kadar çok çeşitli organizasyonları özenli bir şekilde kayıt altına alarak, yarınlara aktarıyor. 

TOBB tarafından Ankara, Malatya, Gaziantep ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı RUZMİR OSMANOVIC elektronik sektöründe faaliyet gösteren, multimedya stüdyo çalışmaları yapan şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. TKG programı üyesi ERMAL MERDANİ (sağdan 2.) inşaat ve yapı malzemeleri fuarlarına katılmak ve bayisi olduğu şirketlerle yeniiürünler ve siparişler hakkında görüşmek üzere İstanbul'u sık sık ziyaret etmektedir.

ERMAL MERDANİ iş görüşmeleri dışındaki zamanlarda İstanbul'da yaşayan hemşehrileri ile biraraya gelerek, dostluklarını pekiştirmektedir. 

15. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan ERMAL MERDANİ (sol başta), inşaat sektöründe faaliyet gösteren, PVC profil ve doğrama, PVC pencere aksesuarı, çelik kapı ve iç oda kapısı satışı yapan şirket sahibidir.