5. TKG programına KKTC'den katılan AHMET HASTÜRK (sağda)  ve 7. TKG üyesi MUHİT İNCE (solda) 21 Haziran 2019 Cuma günü 'KKTC'de İnovasyon ve Bilişim" teması ile Lefkoşa Golden Tulip Otel'de düzenlenen III. KKTC Kobi Zirvesi'ni birlikte izledi.

III. KKTC KOBİ Zirvesi'ne Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi M. CİHAT LOKMANOĞLU  ve TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı OZAN ACAR da katıldı.

YAGA ve T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi ev sahipliğinde düzenlenen Zirve kapsamında, katılımcılar arasında değişen dünya pazarında bütün KOBİ'lerin yenilikçi bir yaklaşıma sahip olmasının gerekliliği hususunda 'ürün', 'hizmet', 'süreç', 'pazarlama', 'organizasyon' ve 'inovasyon' başlıklarında fikir teatisinde bulunuldu.

TOBB web sayfasında yayınlanan zirve haberine ve farklı fotoğraflara bu linktten ulaşmak mümkündür.

7. TKG üyesi MUHİT İNCE (solda) ve 20. TKG programı katılımcısı İZZET KÖROĞLU (ortada) III. KOBİ Zirvesi'ne GİAD temsilcisi olarak katıldılar.

TOBB tarafından 01-16 Eylül 20016 tarihlerinde Ankara ve İstanbul'da düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan AHMET HASTÜRK Akdeniz Narenciye İhracatçılar Biirliği başkanı olarak görev yapmaktadır.  Ayrıca yaş sebze-mehyve ticareti konusunda faaliyet gösteren Kalyoncu Grubun  KKTC  temsilciliğini üstlenmiştir.

TOBB  tarafından 8-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE  Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, istanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen  20. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümüne  başkent Lefkoşa'dan katılan İZZET KÖROĞLU ahşap mutfak üretimi yapan, iç mimari tasarım ve üretim faaliyetleri olan Sezer Koroglu Ltd. şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Kuzey Kıbrıs Türk  Kızılayı lefkoşa Şubesi AS Başkanı görevini gönüllü olarak yapmaktadır.