9. TKG programına Bulgaristan'dan katılan SABİHA MESTAN (önde soldan 6.) 16 Mayıs 2011 Pazartesi günü Eskişehir ve Ankara gezisine katılan arkadaşları ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni ziyaret ederek, TOBB'un sosyal tesislerinde öğle yemeğine konuk oldu.

SABİHA MESTAN  (ortada) başkanı olduğu Buket Derneği üyelerİ için çeşitli vesilelerle sık sık Türkiye gezileri düzenenlemektedir.

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi  SABİHA MESTAN heyet üyelerinin Ankara'yı tanıması için yoğunlaştırılmış bir gezi düzenledi.

TKG Moderatörü MERT ERMİŞ Bulgaristan Buket Derneği üyelerinin Anıtkabiir ziyaretine ve Keçiören'de bulunan Estergon Türk Kültür Merkezi ziyaretine eşlik etti.  

Etimesgut Belediyesi'ni de ziyaret eden dernek yönetimi Belediye Başkanına  hediye takdim etti.

Buket Derneği'nin facebook sayfasında yayınlanan Ankara ziyareti albümüne bu linkten ulaşılmaktadır.

9. TKG programına katılan SABİHA MESTAN (soldan 2.), Kadriye Latifova Devlet müzik ve drama tiyatrosu idari ve personel bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Kadriye Latifova sivil toplum örgütü başkanıdır. Koro çalışmaları yapan Kırcaali Buket Kadın Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bulgaristan’da yaşayan Türk azınlığının dilini, geleneklerini ve zengin kültürel mirasını muhafaza edebilmek için çalışmalar yapmaktadır. 

SABİHA MESTAN ve Buket Derneği üyeleri  Keçiören Belediyesi ziyaretinin ardından, heyet otobüsü ile Bulgaristan'a hareket etti.