TOBB tarafından düzenlenen 14. TKG programı üyesi YÜKSEL SARAR (sağdan 2.) ve 21. TKG programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL, Almanya'da Rheinland-Pfalz bölgesindeki TDU  Türk-Alman Girişimciler Derneği tarafından 16 Haziran 2019 Pazar günü Grünstadt  yakınlarındaki Asselheim ilçesinde düzenlenen kahvaltıda buluştu. 

Yaklaşık 2 yıldır  Türkiye'de yaşayan 14. TKG programı üyesi YÜKSEL SARAR (soldan 3.) Almanya'daki iş çevreleri ile yeniden buluşmaktan memnun oldu ve son gelişmeleri arkadaşlarından dinledi.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı YÜKSEL SARAR  TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevlana Camii  Derneği 2. Başkanıdır.

TDU Türk-Alman İşverenler Derneği'nin çalışma kahvaltısına ait farklı fotoğraflara  YÜKSEL SARAR arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

21. TKg programı kataılımcısı MEHMET KOCAGÖL (sağdan 2.) dernek başkanının ekonomik gündem ve  dernek faaliyetleri hakkındaki sunumunu ilgiyle izledi.

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası , iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir.  TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.