16. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERZAN AZHİBEKOV aile üyeleri ile birlikte 8-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında Mısır'ı ziyaret ederek, ünlü piramitleri yakından gördü.

TOBB tarafından Ankara, Manisa, İzmir ve İstanbul'da düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı YERZHAN AZHİBEKOV yatırım danışmanlığı alanında faaliyet gösteren şirkette yöneticidir.

YERZHAN AZHİBEKOV'un Mısır gezisi fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu inkinden ulaşmak mümkündür.

16. TKG programına Afganistan'dan katılan SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF 2019 yılı Nisan ayının ilk haftasında oğlu ve arkadaşı ile birlikte Paris'i ziyaret ederek, tarihi kenti gezdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Denizli, Manisa, İzmir ve İstanbul illerinde düzenlenen 16. TKG programı katılımcısı SUAİD M. HANİF İBADİ M.SHRİF bina, okul, hastane vb inşaat yapan, uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren, makine halısı ve profil PVC ticareti yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Aydın Afganistan Kültür Derneği üyesidir.

16. TKG üyesi HANİF İBADİ'nin Paris gezisine ait farklı fotoğraflarına arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşılmaktadır.

16. TKG üyesi TENZİLE OSMAN İtalya'yı çok sevmekte, iş ve tatil nedeniyle sık sık İtalya'yı ziyaret etmekte, farklı kentlerinde kısa tatiller yapmaktadır. 

2019 yılı Mayıs ayında gerçekleşen Venedik tatilinde renkli ve neşeli anlar paylaşan TENZİLE OSMAN iş hayatını da başarıyla sürdürmektedir.

TOBB tarafından  düzenlenen 16. TKG programına Bulgaristan temsilcisi olarak katılan TENZİLE OSMAN mobilya, ev tekstili, yaylı yatak ve sünger yatak imalatı ve ticareti yapan şirket sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Burgas Ticaret Odası üyesidir.

16. TKG programına Tacikistan'dan katılan OTABEK RUZİEV 2018 yılı Eylül ayında İtalya'yı ziyaret ederek, başkent Roma'yı ve kanallarıyla ünlü Venedik şehrini gezdi.

OTABEK RUZİEV'in Roma izlenimlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.

OTABEK RUZİEV'in Venedik izlenimlerine at fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu llinkinin tıklanması yeterli olaacaktır.

16. TKG programı katılımcısı  OTABEK RUZİEV  inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve yüksek kaliteli beton üretimi  ve dağıtımı ile  beton üretimi piyasasında lider konumda olan aile şirketinde üst düzey yöneticidir. Şirket aynı zamanda baharat toptan ticareti yapmakta ve ticaret merkezi yapıp işletmektedir.

Üniversitede finans konusunda eğitim almış olan 16. TKG üyesi OTABEK RUZİEV aile şirketinin yanısra Tacikistan'ın en büyük bankası Orien Bank'ta bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır.