21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan MURAT EPLİ (sağ başta) ve MEHMET KOCAGÖL (soldan 2.) 2 Haziran 2019 Cumartesi akşamı T.C. Berlin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iftar davetine birlikte katıldı. 

MURAT EPLİgıda sektöründe unlu mamüller üretimi yapan, ihracat ve ithalat konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. MÜSİAD Berlin Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.

MEHMET KOCAGÖL  anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası , iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir.  TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.

Berlin  Büyükelçilik binasında düzenlenen iftar davetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için MEHMET KOCAGÖL'ün facebook sayfasının bu linkinin ziyarat edilmesi gerekmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. TKG  programına 16 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 47 katılımcı iştirak etmiştir.

 

21. TKG Üyesi MURAT EPLİ (soldan  2.) ve  21. TKG programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL (sağ başta), MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Hessen şubesi tarafından 13 - 14 Nisan 2019 tarihleri arasında Mainhausen Fuar Merkezi’nde, ‘2 İnşaat ve Emlak Fuarı'nda biraraya geldi.

2. İnşaat ve Emlak Fuarı’na  Türkiye ve Avrupa’dan yaklaşık yüzelli firma katılaraak, projelerini gtanıttı. Fuar sırasında  konut satışları yapıldı.

MÜSİAD 2. İnşaat ve Emlak Fuarı hakkınd ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş ve programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.