21. TKG programına Özbekistan'dan katılan BAHODİR MARDONOV (solda) Türkmenistan'dan dönem arkadaşı BAHTYYAR SHADYYEV'in (sağda) ziyaretinden çok memnun oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve  İstanbul'da düznelenen 21. TKG programına katılan BAHODİR MARDONOV  gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı BAHTYYAR SHADYYEV  Boğaziçi Üniversitesi  İşletme Fakültesi mezunudur.  Türkmenistan'da  lojistik konularında faaliyet gösteren, nakliye organizasyonları, ağır yüklerin projelendirilmesi  ve gümrük danışmanlığı konularında faaliyet gösteren şirkette üst düzey yöneticidir

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere TOBB'un tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. TKG  programına 16 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 47 katılımcı iştirak etmiştir.