TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programı katılımcısı Erinda Zhupani (sol başta) ve 20. TKG programına Arnavutluk'tan katılan Eni Xheko (soldan 2.) ATTSO Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yardım komitesinde birlikte görev yaptı.

Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Kadın Girişimciler Grubu, T.C. Tiran Büyükelçisinin Eşi ve aynı zamanda Grubun Onursal Başkanı  Ayşegül Erdal Yörük’ün katılımlarıyla, Ramazan Ayı dolayısıyla Arnavutluk’un Vilëz köyündeki ihtiyaç sahibi 50 aileye gıda yardımında bulundu. Doğanın bozulmadığı nadir yerlerden birisi olan Vilëz Köyü,  alt yapı ve yolların yapılmamasından dolayı,  ulaşmak oldukça zordu.  Son aylarda, Kadın Girişimciler Grubu  İhtiyaç olan ailelere ve engelli kişilere  destek vermiş ve yardıma bulunmuştur.

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan fotoğraflı  habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Erinda Zhupani Arnavutluk-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

10. TKG üyesi Erinda Zhupani üniversite eğitimini İzmir'de Ege Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi’nde tamamlamıştır. İşletme Yönetimi alanında yüksek lisansı derecesine sahiptir. Çok iyi derecede Türkçe ve İngilizce, iyi derecede İtalyanca bilmektedir.

TOBB  tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Eni Xheko başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aileişleetmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası ve Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.