21. TKG  programına Moldova'nın Gagauzya Özek Bölgesi'ni temsilen katılan TATİANA ÇELEBİ (ayakta) TİKA tarafından 21 Mayıs 2019 Salı günü, başkent Komrat'ta   Yaşlılar Evinde verilen iftar yemeğinde gönüllü olarak yardım etti. 

Huzur Evi'nin tamirat ve tadılatı TİKA (Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı) tarafından yaptırılarak, Nisan 2015'de yeniden hizmete sunulmuştu.

Gagauzya'da Huzur Evinde düzenlenen iftar yemeğine ait farklı fotoğraflara 21. TKG programı katılımcısı TATİANA ÇELEBİ'nin facebook sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür. 

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan TATİANA ÇELEBİ  (sağdan 2.), TİKA ve Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen Türkçe kurslarına katılarak, İstanbul Türkçesi öğrenmiştir. Yunus Emre Emstitüsü’den dil sertifikası almıştır. 2015’de Ekonomi Bakanlığı tarafından düzenlenen  8. Türkçe Konuşan Bürokratlar ve Akademisyenler Programı'na katılmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. TKG programınakatılan TATİANA ÇELEBİ Gagavuzya Dış İlişkiler Bakanlığı Türkiye ve AB Çalışmaları Dairesi Direktörü olarak görev yapmaktadır. Gagavuzya İcra Komitesi üyesidir.