19. TKG program üyesi Dr. ERİON CEREJKA (sağda) 9-11 Mayıs 2019 tarihlerinde  Tiran'da düzenlenen "24. Balkan Diş Hekimleri Kongresi"nde sunum yaptı.

FDİ -Worl Dental Federation  (Dünya Dişçilik Federasyonu) desteği ile Balkan Stomatological Society (Balkan Diş Hekimleri Topluluğu)  tarafından Tirana International Hotel and Congress Centre da düzenlenen 24. BaSS Kongresi'ne bölge ülkelerindne çok sayıda diş hekimi katılarak sunum yaptı.

ERİON CEREKJA'nın 24. BaSS kongresi izlenimlerine ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziiyaret edilmesi önerilmektedir.

24. BaSS Kongresi iileiilgilii ayrıntılı bilgilere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

24. BaSS Kongresi hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

 

19. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON CEREKJA ( sağdan 2.) ATTSO Genel  Kuruluna katılmak üzere Tiran'da bulunan TOBB Yönetim Kururlu Üyesi ÖMER ZEYDAN (soldan 2.) ve  Balkanlar Masası Sorumlusu DAMLA ÇAĞLAR TUFAN  (sağ başta) ile yakından ilgilendi.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Dr. ERİON ÇERAKJA  DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. EİON CEREKJA  Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan,  25 Nisan 2019 Perşembe günü başkent Tiran’da yapılan Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) 2019 Genel Kurul toplantısına katıldı.​

TOBB'un web sayfasında ATTSO Genel Kurulu hakkında yayınlanan haberin aytrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

ATTSO'nun web sayfasında yayınlanan genel kurul haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.