19. TKG programına Bulgaristan'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstelenen ŞENER SABRİ (sağdan 2.) arkadaşı ve oğlu ile birlikte 11 Haziran 2019 Salı günü Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'ü ziyaret ederek, dönem arkadaşı HASAN UMER (sağ başta) ile birlikte şehri gezdi.

19. TKG programı katılımcısı HASAN UMER (soldfa) dönem arkadaşı ŞENER SABRİ'nin (sağda), ziyaretinden çok memnun oldu.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı'na Makedonya'dan katılan HASAN UMER temizlik malzemesi (bulaşık süngeri, temizlik bezleri, yer bezleri, sünger vb) üretimi yapan ve tüm Balkan ülkelerine ihraç etmekte olan  aile şirketinde ortak ve yöneticidir.

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ'nin Üsküp ziiyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasının  bu inkinden ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan Global Textile Group şirketinin sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.

19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV (solda), dönem arkadaşı Romanya'dan NAGİ GELAL'i (sağda) Köstence sahilindeki Eforie Nord bölgesindeki otelinde ziyaret etti.

19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı dönem arkadaşları 2018 Haziranında gerçekleşen buluşmalarından bir yıl sonra yeniden biraraya gelmekten memnun oldu. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan KAMAL MAMEDOV  Ahıska Türküdür. İnşaat malzemeleri toptan ticareti yapmaktadır. Türkiye piyasasından satın aldığı beyaz çimento, alçı ve diğer inşaat malzemesinin Ukrayna pazarına dağıtımını yapmaktadır. Ayrıca otel ve lokanta işletmektedir, turizmle ilgilenmekedir. Konut inşaatı projesi yürütmektedir. Çocuklarının eğitimi için İstanbul'a yerleşmiştir.

Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan NAGİ GELAL Romanya'nın tatil yöresi Köstence'nin Eforie Nord bölgesinde SİRİUS HOTEL'in sahibidir.  Ayrıca büyük gruplar ve düğünler için özel  lokanta işletmektedir. Aile işletmesi olarak tarımsal faaliyete de devam etmektedir. 

TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan, 10 Haziran 2018 tarihinde aynı mekanda gerçekleşen ilk buluşmanın haberine bu linkten ulaşılmaktadır.