18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 6.)  T.C. Frankfurt Başkonsolosu BURAK KARARTI (ortada) ev sahipliğinde  6 Haziran 2019 Perşembe günü düzenlenen bayramlaşma töreninde dostları ile görüşme fırsatını değerlendirdi.

T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlanan  bayramlaşma töreni fotoğrafllarına bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan MEHMET KOCAGÖL (soldan 2.) T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu tarafından 6 Haziran 2019 Perşembe günü Türk Kültür Merkezi salonlarında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Almanya'dan 21. TKG programı üyesi MEHMET KOCAGÖL anahtar teslimi  inşaat projeleri gerçekleştiren, yurt binası , iş yeri ve yap sat konutlar üreten  şirket sahibidir.  TİDHK, DTGB TDK  üyesidir.