Bulgaristan'dan 18. TKG üyesi EDİS EMRE (sağda) sahibi olduğu ayakkabı fabrikası çalışanları için düzenlediği iftar yemeğinde T.C. Burgaz Başkonsolosu NURAY İNÖNTEPE'yi konuk etti.

Ves ayakkabı markasının Kiilikadı- Zrnevo'daki fabrikasında 18 Mayıs 2019 Cumartesi akşamı düzenlenen iftar yemeğinde 18. TKG programı üyesi EDİS EMRE'nin konukları ve çalışanları aynı sofrada buluştu.

EDİS EMRE'nin (soldan 2.) iftar davetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasının bu linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Bulgaristan'dan  katılan EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır.

Almanya'dan 18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (soldan 4.) ve 21. TKG programı katılımcısı MEHMET KOCAGÖL (sağdan 3.) 10 Mayıs 2019 Cuma günü Kuveyt Türk Bank'ın Almanya temsilciliği tarafından Frankfurt kentinde, T.C. Başkonsolosu BURAK KARARTI'nın da katıldığı  düzenlenen iftar yemeğinde aynı masayı paylaştı.

T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi TANSI GÜNENDİ (sol başta) TKG üyelerimiz ile iiftar davetinde tanıştı.

İİftar davetine ait farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

18. TKG programına Almanya'dan katılan SALİH TAŞDİREK akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır.Almanya’da ilk kez bir Türk oda başkan yardımcılığı görevine seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir. 

Yunanistan'dan 18. TKG programı üyesi GÜNER MUSTAFA, (sağda), Gümülcine'nin Türk köylerinde düzenlenen toplu iftar davetlerine düzenli olarak katılmakta, soydaşların bir araya gelebileceği platformları desteklemektedir.  


GÜNER MUSTAFA'nın köy iftar davetine ilişkin farklı footğraflarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Batı Trakya'nın Gümülcine şehrinden katılan GÜNER MOUSTAFA - GKIOUNER MOUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.