10. TKG programına Afganistan'dan katılan JAMSHİD SAEEDİ (sağdan 2.), 21. TKG grubunun 4-8 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Adana ve Mersin programlarına katılarak, grup üyeleri ile tanıştı ve kısa sürede kaynaştı.

21. TKG programına Afganistan'dan katılan HAQ BIRDI ABDULLAH (sol başta) ve Tacikistan'dan BAKHROM KARAEV (sağ başta) 10. TKG üyesi JAMSHİD SAEEDİ ile  Mersin şehir gezisi sırasında renkli anlar paylaştı.

HAQ BIRDI ABDULLAH  Afganistan'ın Mezar-ı Şerif kentinde yaşamaktadır. Ailesini Bursa ve İstanbul'a yerleştirmiştir. İnşaat projelerinde kullanılan başta parke olmak üzere her türlü  ahşap ürünleri ve aksesuarlarını ve mobilya aksesuarlarını Türkiye’den temin etmekte olan şirket orağı ve üst düzey yöneticisidir. Belh Ticaret,  Sanayi ve Maden Odası üyesidir.

BAKHROM KARAEV  başkent Duşanbe'de yaşamaktadır. Kişisel hijyen ürünleri ile çocuk hijyen ürünleri ithalatı ve pazarlaması yapan Tacikistan tamamına yayılan satış ağı olan şirketin kurucusu ve  üst düzey yöneticidir. 

21. TKG programına Yunanistan- Batı Trakya temsilcisi olarak katılan EYÜP İMAMOĞLU (soldan 2.) 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleşen  Mersin Deniz Müzesi ziyareti sırasında 10. TKG üyesi JAMSHİD SAEEDİ  (sol başta) aynı fotoğraf karesinde buluştu.

EIGIOUP  IMAMOGLOU (EYÜP İMAMOĞLU) Batı Trakya'nın İskeçe kentinde yaşamaktadır. Elektromekanik tesisat kurulumu, beyaz eşya ticareti konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir.

TOBB tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan JAMSHİD SAEEDİ inşaat yapımı, strafor üretimi, alüminyum ve pvc pencere-kapı üretimi konularında  faaliyet gösteren şirket sahibidir. Bir süredir ailesini Antalya kentine yerleştirmiştir. Kendisi de yarı zamanlı olarak Türkiye'de yaşamaktadır.

10. TKG programı katlımcısı JAMSHİD SAEEDİ arkadaşımızın  21. TKG programı'nın Adana ve Mersin ziyaretlerine eşlik  etmesinden memnun olduk. Değerli arkadaşımıza 21. TKG heyet üyelerine  göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle teşekkür ederiz.