18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağdan 2.) T.C. Berlin Büyükelçiliği tarafından 2 Haziran 2019 Cumartesi günü düzenlenen iftar davetine katılarak, Büyükelçi ALİ KEMAL AYDIN'ı (sağdan  3.) selamladı.

SALİH TAŞDİREK'in Berlin izlenimleeri,ine ait farklı fotoğraflarına arkaadaaşımızın faceboook sayfasına ait  bu inkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK akıllı kilitler, master-anahtar sistemleri, kartlı giriş sistemleri, yangına dayanıklı kapılar, kapı kapatıcı hidrolikler, panik kilitler, kapı aksesuarları pazarlayan şirket sahibidir. 14 yıl çalıştığı 85 yıllık Alman şirketini 2004 yılında sahiplerinden satın alarak çalıştığı şirketin patronu olmuştur. Frankfurt’a 25 km. uzaklıktaki Hanau şehrinde (IHK) Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısıdır. Oda başkan yardımcılığı görevine 2. kez seçilmiştir. Maintal Yabancılar Meclisi Başkanlığı görevini 15 yıldır sürdürmektedir. 

TOBB tarafından düzenlenen18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan EDİS EMRE (sağdan 5.)  T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. HASAN ULUSOY'un (sağdan 6.) ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

T.C.. Sofya Büyükleçiliği konutunda Bulgaristan'daki Türk yatırımcılar ve Bulgar iş insanları için 21 Mayıs 2019 Pazar akşamı düzenlenen iftar davetine Bulgar Türk Ticaret Sanayi Odası (BULTİŞAD) ile THY ve Ziraat Bankası temsilcileri de katıldı. 

T.C. Sofya Büyükelçiliği'nin facebook sayfasında yayınlanan iftar davetine ait farklı fotoğraflara bu llinkten ulaşılmaktadır.

TOBB  tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı EDİS EMRE ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Baskan Yardımcısıdır. 

18. TKG programına Batı Trakya'dan katılan GÜNER MOUSTAFA  (sağ başta) T.C. Selanik  Başkonsolosluğu tarafından 14 Mayıs 2019 Salı akşamı düzenlenen iftar davetine eşi ve oğlu ile birlikte katıldı.

Başkonsolos ORHAN YALMAN OKAN'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği Mediterranean Palace Hotel - Thessaloniki'de geerçekleşti.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun  geleneksel iftar yemeği 14 Mayıs 2019 Salı  akşamı Mediterranean Palace Hotel’de düzenlenmiştir. İftar programına, Selanik Belediye Başkanı Yiannis Boutaris, Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Selanik Bürosu Müdürü Ioannis Vikelidis, Selanik’teki Metropolitliklerin temsilcileri, Korkonsüler, Selanik Yahudi Cemaati Başkanı Davit Saltiel, Selanik ve Aleksandria’daki soydaş derneklerin Başkanları ve üyeleri ile soydaş üniversite öğrencileri ve vatandaşlar iştirak etmişlerdir.  İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu iftar programında sahne almıştır.

T.C. Selanik Başkonsolosluğu'nun facebook sayfasında yayınlan iftar daveti haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Batı Trakya'nın Gümülcine şehrinden katılan GÜNER MOUSTAFA - GKIOUNER MOUSTAFA madeni yağ sektöründe Petrol Ofisinin Yunanistan genel dağıtımcısıdır. Son dönemlerde Türkiye'den farklı akü markalarının  temsilciliğini almıştır. Ayrıca Dijtürk bayisi olarak da faaliyet göstermektedir. Gümülcine Ticaret Odası üyesidir.