21. TKG programına Kırgızistan'dan katılan konuk girişimciler  29 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleşen OSTİM ziyareti sırasında Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. ASIM BALCI'ya kaftan ve kalpak giydirdi.

21. TKG programı katılımcıları  ERMEK OMURALİEV, AZAMAT ALYMKULOV, MARLİS MAKESHBAEV, AIGANYSH BAZARBAEVA, ADYLBEK TURDUBAEV ve KUBATBEK MAMYTOV 21. TKG heyeti adına Altındağ Belediye Başkanı ASIM BALCI'ya (sağdan 2.)  törenle kaftan ve kalpak giydirdi.

Altındağ Belediyesi'nin web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Başkan Asım Balcı'nın kişisel web sayfasında yayınlanan habere ve farklı footğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

My Net haber sitesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

4Haber.com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

n

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. ASIM BALCI, (soldan 2.) Ankara’nın yurt dışına açılan kapısı olan OSTİM ile Altındağ’ın kalkınması ve girişimciliğin geliştirilmesi yolunda iş birliği yapmak istediğini söyledi. OSTİM’de, 16 ülkeden gelen iş insanlarının yer aldığı, TOBB “21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  toplantısına katılan Başkan Balcı yaptığı konuşmada, daha önceki görevleri sırasında OSTİM ile beraber önemli projelere imza attıklarını ve yurt dışına geziler düzenlediklerini anlattı.

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN (sağdan 2.) ve OSTİM Bölge Müdürü ADEM ARICI (sağ başta) konuk heyete göstermiş olduğu yakın ilgi nedeniyle Belediye Başkanına teşekkür etti.

Haberler Com sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında “21.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir.

Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen bu programa 16 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 47 katılımcı iştirak etmiştir.