21. TKG programına Batı Trakya'dan katılan ERDİ ŞERİF (sol başta), EYÜP İMAMOĞLU (soldan 2.) OSTİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri sırasında, işadamları ile verimli bağlantılar kurdu.
21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında düzenlenen "İkili İş Görüşmeleri  Duyurusu" TOBB web sayfasında yayınlanmıştır.
TOBB web sayfasında yayınlanan duyuru metnine bu linkten ulaşmak mümkündür.
Mersin TSO web sayfasında yayınlanan ikili iş görüşmeleri duyurusuna bu linkten ulaşılmaktadır.
21. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programına Tataristan'dan katılan ARSLAN GANEEV (sol başta)  ve Tacikistan'dan BAKHROM KARAEV Ankara Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde 30 Nisan 2019 Salı günü  düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yararlı bağlantılar kurdu.
28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenen TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’na 16 ülkeden 47 katılımcı iştirak etmiştir.​
Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, Türkçe KonuşanGirişimciler Programı düzenlenmektedir. Bugüne kadar bu  programlara  komşu ve akraba topluluklardan 800 iş adamı/iş kadını katılmıştır.
Bu program kapsamında, konukları ülkemizin iş çevreleri ile buluşturabilmek amacıyla 5 farklı ikili iş görüşmesiyapılması planlanmıştır. Konuk heyet üyelerinin ülkemiz firmaları ile bir araya gelmesini sağlamak üzere düzenlenecek toplantıların tarihleri aşağıda  bilginize sunulmaktadır.
 Ayrıca heyet üyelerinin firma bilgileri ekte yer almaktadır.

21. TKG programına Kazakistan'dan katılan ZHOMART SHIRIMBAYEV (sağda) OSTİM'de düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yeni bağlantılar kurdu.

29 Nisan 2019 Pazartesi  saat: 10.00-13.00 arasında Ankara, OSTİM  binasında,

İletişim : Serkan AKDENİZ Tel: 385 50 90/1400 e-posta: serkan.akdeniz@ostim.com.tr

30 Nisan  2019 Salı   saat: 14.00-17.30  arasında Ankara Ticaret Odası binasında,

İletişim: Müge İnal ÖZKURT  Tel: 201 81 98        e-posta: muge.inalozkurt@atonet.org.tr

06 Mayıs 2019 Pazartesi saat:10.00-13.00 arasında  Adana Sanayi Odası binasında,

İletişim :         Tel: 0322 436 63 63                          e-posta: adaso@adaso.org.tr

08 Mayıs 2019 Çarşamba  saat:10.00-13.00 arasında Mersin TSO binasında,

İletişim:        Tel: 0324 238 56 56                            e-posta: ozelkalem@mtso.org.tr

09 Mayıs 2019 Perşembe Cuma saat: 14.30-17.30 arasında İstanbul Ticaret Odası binasında,

İletişim:    Tel: 0212 455 61 00                                e- posta : ito@ito.org.tr

Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri ve/veya yöneticileri bu toplantılardan uygun olan birine katılmak üzere davet edilmektedir.

Toplantılara katılım ücretsizdir. Toplantıların düzeni için yukarıda belirtilen iletişim bilgilerine başvurarak, ön kayıt yaptırılması uygun olacaktır.

Saygılarımızla,

TOBB  ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜGÜ

AB- İlan.com sitesinde yayınlanan ikili iş görüşmeleri duyurusuna  bu linkten ulaşmak mümkündür.

Diğer yandan Kıbrıs Türk Ticaret Odası 21. TKG programına katılmak isteyen girişimci adayları için bir duyuru yayınlanmıştır.

KTTO web sayfasında yayınlanan duyuruya ve eklerine bu linkten ulaşılmaktadır.

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerini kapsayan TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenecek etkinlikleri kapsamaktadır.

Program; komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile Türkiye’nin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, düzenlenmektedir.

Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 900 iş adamı/iş kadını iştirak etti.