Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVUZ (ortada) 21. TKG programına katılan girişimciler onuruna 3 Mayıs 2019 tarihinde düzenlediği akşam yemeği davetinde konuklarla yakından ilgilendi. 

Ankara Ticaret Borsası (ATB), Yönetim Kururlu Üyeleri ve Meclis Üyeleri 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 16 farklı ülkelerden gelen kırkyedi katılımcıyla akşam yemeğinde buluştu. 

Törende bir konuşma yapan Ankara Ticaret Borsası  Meclis Başkanı İBRAHİM ÖZTÜRK (ayakta) , Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’nın öneminden bahsederek, “karşılıklı işbirliğimiz ve ticaretimiz devam etsin istiyoruz” dedi.

21. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen ERMEK OMURALİEV (ayakta)  bir konuşma yaparak, ATB yönetimine heyet üyeleri adına teşekkür etti ve işbirliği fırsatlarının  gelişerek devam etmesini  diledi.

21. TKG  programı kapsamında bir sunum yaparak, heyet üyelerine TÜRKSOY'un tanıtımını yapan ELÇİN GAFFARLI (ayakta)  da ATB'nin akşam yemeğine katılarak, konuklarla neşeli, anlar paylaştı. 

Tataristan'dan BULAT GATİN (sol başta) yemekte yanına oturan TÜRKSOY temsilcisi ile yakından ilgilendi ve Türk Dünyası hakkında sohbet etti.

21. TKG programına Ukrayna'dan katılan ANATOLII RYBCHUK (sağda) ATB Yönetim Kurulu Başkanı FAİK YAVUZ'a 28 Kasım 2016 tarihinde  Kiev'de düzenlenen "Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu" sırasındaki görüşmelerinden söz etti. 

Ankara Ticaret Borsası'nın web sayfasında yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenen TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı’na 16 ülkeden 47 katılımcı iştirak etmiştir.​