Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. RİFAT HİSRACIKLIOĞLU  (arkada, ortada) 3 Mayıs 2019 Cuma günü  21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına 16 ülkeden katılan 47 iş insanına sertifika verdi.

21. TKG programına Afganistan'dan katılan SADAT SAID MOBASHIR (sol başta), ANWARULHAQ KHURAMI (soldan 2.), HAQ BIRDI ABDULLAH (sağdan 2.) ve MOHAMAD ZOOBIN GHAFOORI  (sağ başta) TOBB Başkanına Afgan kaftanı giydirdi.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına İran'dan katılan AMİN RAJABPOUR MOGHADDAM (sol başta), MAHDİ RANGRONA (soldan 2.), ELNAZ ENTEZAR (sağdan 3.), FARİD DEHGAN MAHMOUDABAD (sağdan 2.) ve ARMAN SEHATNIA (sağ başta) sertifika töreninde TOBB  Başkanına çeşitli armağanlar sundu.

Samsun Haber Portalında  yayınlanan fotoğraflı haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

21. TKG programına Ukrayna'dan katılan AMZA KADYROV (soldan 2.), ANATOLII RYBCHUK (sağ başta) ve ALİM OSMANOV (sol başta) sertifia töreni sırasında TOBB Başkanına Kırım Kalpağı armağan etti.

21. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programı'nda Moldova'nın Özerk Bölgesi Gaguzya'yı temsil eden TATİANA ÇELEBİ (solda) ve VALENTİNA İBRİŞİM (sağda) TOBB Başkanına daveti nmedeniiyle teşekkrüe derk, günün anısına hediye sundu. 

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farkıı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

Hisarcıklıoğlu TOBB İkiz Kulelerde ev sahipliği yaptığı girişimcilere, “Hem birbirinizle hem Türkiye ile iş yapabilmek için bu müthiş bir fırsat. Her şeyin kazası olun ama fırsatların olmaz” dedi.​
28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerini kapsayan TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul’da düzenlenen etkinlikleri kapsamaktadır.
Program; komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile Türkiye’nin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde, düzenlenmektedir.
Bugüne kadar bu programlara komşu ve akraba topluluklardan 900 iş adamı/iş kadını iştirak etti.

.